Login
Copyright (c) 2014 by Jessica G Conditions of Use    Privacy Policy Return to Blogmeister
Jessica G -- Blogmeister

Web1-Spring

by Jessica G

teacher: Brandt Schneider

Blog Entries
My Rocket website 06/01/12
Three Questions 04/19/12
04/17/12
Videos 03/28/12
My first blog! 01/25/12

Article posted June 1, 2012 at 12:28 PM GMT0 • comment • Reads 94

I dont think my website was all that great because I dont think i did it right. But at least i did it unlike the other websites that i dont do or that i dont finish.

Article posted June 1, 2012 at 12:28 PM GMT0 • comment • Reads 94



Article posted April 19, 2012 at 12:49 PM GMT0 • comment (1) • Reads 51

Question 2: The skills didnt help but i found the answer.



Question 4: Yeah, yeah i can find something more funny than that. WAY more funny.

Article posted April 19, 2012 at 12:49 PM GMT0 • comment (1) • Reads 51



Article posted April 17, 2012 at 12:57 PM GMT0 • comment • Reads 131

QUESTION: 1. Mr. Bohnsack teaches at Moline High School in Illinois. Where is this school? Find it in google earth.

ANSWER: 3600 Avenue of the Cities Moline, IL



QUESTION: 2. If he had to fly to New York which airport would he likely fly out of?

ANSWER: Quad City International Airport.



QUESTION: 3. Estimate the total weight of his cattle. His cattle are Herefords. You will have to estimate how many cows he has and how much each weighs and do some math. Show your work.

ANSWER: 26 cows is a total of 52,000 pounds.



QUESTION: 4. If you go to Moline High School which college team are you most likely to root for?

ANSWER: Black Hawk College in Moline.



QUESTION: 5. If you lived in Taylor Ridge, Illinois and you wanted to take your wife out to dinner where would you be likely to go?

ANSWER: The Rosebud



QUESTION: 6. There are two Mr. Bohnsacks at Moline High School. Are they brothers (this one is hard)?

ANSWER: Jay Bohnsack and the other guy Joel are brothers, and they work together at the same school.



QUESTION: 7. If you were driving from Moline High School and drove west for six hours where would you be likely to stop? How about south? East? Now choose your favorite of the three spots and why.

ANSWER: West: North Bend, Nebraska

South: Perryville. Missouri

East: Toledo, Ohio



QUESTION: 8. If you live in Moline what colors are your tractors most likely to be? (Hint: a big company is headquartered there).

ANSWER: The tractors would be green because the John Deere company is headquartered there.



Article posted April 17, 2012 at 12:57 PM GMT0 • comment • Reads 131



Article posted March 28, 2012 at 12:45 PM GMT0 • comment (2) • Reads 50

Video 1(Keith Barry)- Brain magic is different from regular magic because you use brain to focus and concentrate,and use your physical ability.

Article posted March 28, 2012 at 12:45 PM GMT0 • comment (2) • Reads 50



Article posted January 25, 2012 at 12:48 PM GMT0 • comment (3) • Reads 47

Hey, this is my first blog and i really dont like doing this!!!

Article posted January 25, 2012 at 12:48 PM GMT0 • comment (3) • Reads 47



All Entries       All Titles

About the Blogger

Latest 10 Comments
Login
Copyright (c) 2014 by Jessica G Conditions of Use    Privacy Policy Return to Blogmeister